Over Royal A-ware

Royal A-ware is een bedrijf volledig gedreven door de wensen van de consument. Op basis van de wensen van onze klanten organiseren wij de keten. Van consument tot koe. Door deze manier van werken leveren wij foodproducten die aansluiten op de wensen van onze klanten.

Onze strategie

Onze kracht is dat we ketenpartner zijn van onze klant. Dit betekent dat wij in alle onderdelen van de zuivelketen kunnen voorzien. Van verpakken, versnijden en rijpen tot produceren. We brengen samen met de klant de behoeftes in kaart en zoeken daar de juiste oplossing bij. Dit doen we op basis van marktkennis en op maat gesneden producten en diensten. We organiseren de keten zo efficiënt mogelijk, met zo min mogelijk schakels. Zo werken we ook direct samen met melkveehouders. Het maakt ons tot een flexibele speler die op efficiënte en duurzame wijze de hoogste kwaliteit biedt.

Werken bij Royal A-ware

Plezierig werken in een informele sfeer en verantwoordelijk voor je eigen acties: dat is de bedrijfscultuur van Royal A-ware. Wij bieden volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Binnen je vakgebied, maar ook op persoonlijk vlak. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, ongeacht je leeftijd.

Kortom:

Plezierig werken

Jezelf ontwikkelen

Verantwoordelijkheid


Ik geef er toestemming voor dat, als ik besluit om te solliciteren bij
Royal A-ware, mijn persoonsgegevens verwerkt worden in overeenstemming met de
Privacyverklaring ROYAL A-WARE voor sollicitanten.